témák
nem vagy egyedül
Lámpalány meséi

Minden gyermek életében eljön az a pillanat, amikor rövidebb vagy hosszabb időre félelmet érez a sötétben. Most egy olyan mesekönyvet ajánlunk nektek, ami rossz alvóknak szól, olyan piciknek, akik nem érzik jól magukat a sötétben.


Finy Petra Lámpalány meséi című mesekönyvének főszereplője Rufusz Rafael, egy négy és fél éves, vörös, göndör hajú kisfiú. Az ő legkedvesebb barátja Lámpalány, akit kislámpájából keltett életre. Lámpalány a kisfiú minden titkos aggodalmára, kérdésére tudja a választ és mindezt megnyugtató mesébe csomagolja kis barátjának. Amikor eljön az alvás ideje, Rufusz Rafael, a nappal vagány és bátor kisfiú félénk fiúvá változik, aki megijed az árnyékoktól és sírdogál szülei után. Lámpalány azonban egy simogatástól életre kel és erőt adó meséjével segít a kisfiúnak legyőzni félelmeit.


Finy Petra meséit Gyöngyösi Adrienn kedves, színes és modern illusztrációi varázsolják csodálatos mesekönyvvé. A Pagony Kiadó gondozásában 2008-ban megjelent mesekönyvet ajánljuk hát nektek jó szívvel!

kisgyermekfejlesztes.hu © 2012 ICT Európa Compass Kft | Impresszum | Szerzői jogok | Adatvédelem