témák
nem vagy egyedül
SzóKiMondóka játékcsomagok: négy játék egy dobozban

Korábban bepillantást engedtünk már nektek a SzóKiMondóka módszerébe a nemrég megjelent Láb és kéz című mesekönyvük kapcsán (a könyvbemutatót lásd itt), most pedig azt a két fantasztikus játékcsomagot ismerhetitek meg, mellyel sokrétű és sokféle foglakozást tarthattok gyermekeiteknek és óvodásaitoknak is.

Tartsatok velünk!
A SzóKiMondóka játékcsomagjai olyan interaktív, nyelvi készségfejlesztő csomagok, melyeket elsősorban a 2-6 éves korosztály számára állítottak össze, ám a szülőknek, családtagoknak, idősebb testvéreknek és a pedagógusoknak is élmény a velük való foglalkozás. Hogy miért? Mert a dobozba rejtett bőséges kínálatnak köszönhetően gyakorlatilag csak a fantáziánk szab határt annak, milyen játékot játsszunk gyermekünkkel!


A csomagok mindegyike tartalmaz ugyanis egy mesekönyvet, melyet Lackfi János, a kortárs gyermekirodalom egyik kiemelkedő szerzője jegyez. Egy zenés kisfilmet tartalmazó DVD-t, mellyel megtörhetjük a monotonitást, hiszen táncolhatunk, énekelhetünk, mozoghatunk Szalóki Ági gyönyörű hangjára. Találhatunk továbbá igényesen illusztrált, színes szókártyákat, egészen pontosan 12 darabot, és egy útmutató füzetet is, mely tippeket ad nekünk, szülőknek és pedagógusoknak, hogyan használhatjuk a doboz elemeit a foglalkozások során.A már elérhető két játékcsomag az Óvoda és a Család témakörét járja körül, így a kicsiknél az otthoni és az ovis élményeknek köszönhetően észrevétlenül valósul meg a szókincs- és beszédfejlesztés. De a legfantasztikusabb mégis csak az, hogy gyermekünk kedve, türelme és érdeklődési köre határozhatja meg, milyen játékot választunk a csomagból! Hiszen ha úgy látjuk, energialevelezetésre van éppen szükség, betehetjük a DVD-t és együtt táncolhatunk, énekelhetünk, mondókázhatunk velük. Ha viszont nyugodt, csendes, összebújós perceket szeretnénk, kinyithatjuk a mesekönyvet és elmesélhetjük a történetet, megnézhetjük a csodás illusztrációkat.


Egyetértetek velünk abban, hogy egy játék akkor jó, ha egyszerű, igényes és sokrétűen felhasználható? A SzóKiMondóka játékcsomagok ezeknek a szempontoknak is tökéletesen megfelelnek, hiszen nem bonyolult eszközökhöz nyúlnak, mégis minden megtalálható bennük, ami egy tartalmas, szórakoztató és fejlesztő tevékenységhez szükséges.A kivitelezés pedig ezúttal is hozza a SzóKiMondóka igényességét! A kártyák vastagok, így nem tudnak elszakadni, megtörni. A mesekönyvek gyönyörűen illusztráltak, Varga Tamásnak és Hadházi Katának köszönhetően. A használati útmutató pedig sokkal több egy egyszerű útmutatónál! Tele van hasznos és fontos információval gyermekünk kiegyensúlyozott fejlődése érdekében, sőt, számtalan játékötletet is kapunk a szókártyákkal való foglalkozáshoz.A játékcsomagok rajongóinak pedig a végére egy igazán jó hírrel is szolgálhatunk. Várhatóan ugyanis további öt csomag is megjelenik a közeljövőben, víz (tél), levegő (tavasz), tűz (nyár), föld (ősz) és ember témakörökben. Szeretnétek beszerezni egyet a már meglévőek közül? Kattintsatok a SzóKiMondóka webáruházra, ide, mi szívből ajánljuk nektek őket! 

kisgyermekfejlesztes.hu © 2012 ICT Európa Compass Kft | Impresszum | Szerzői jogok | Adatvédelem