témák
nem vagy egyedül
Keresd meg az állatkert lakóit!


Egy olyan ismeretterjesztő mesekönyvet mutatunk most be nektek, ami nem csak megismerteti a kicsiket az állatokkal, hanem játékos feladatok megoldására is hívja őket, így a könyv forgatása nem csak új ismereteket hoz az életükbe, hanem játékos és szórakoztató időtöltést is kínál.


Ismeritek a Keresd meg sorozatot? Egy elképesztő gazdag témakörökben megjelenő, összesen 29 részből álló sorozat ez, melyet a Napraforgó Kiadónak köszönhetünk. A focitól a repülőkig, a tanya állataitól kezdve egészen a dinoszauruszokig mindenféle témában találhattok könyveket, a tematika pedig minden esetben ugyanaz: nem csak az adott témát ismerteti meg a gyerekekkel, hanem hozzá kapcsolódóan játékos feladatok megoldására is invitálja őket. Ez a komplexitás pedig nagyon hasznos, hiszen a könyvolvasás során megszerzett ismeretek rögzülnek is a feladatok megoldásával.


Az állatkert lakóival foglalkozó kötet bemutatja az állatkert lakóit és közben arra kéri a kicsiket, keressék is meg a képeken a különböző állatokat. Megismerhetik például az oroszlán barlangját, virtuális látogatást tehetnek a madárházba, de beleshetnek az elefántházba, vagy az akváriumba is. Sőt, minden oldalon találhatnak egy-egy „betolakodót” is, őket is meg kell keresni! :)


A kiadó 5 éves kortól ajánlja a könyvet, de nyugodtan foglalkozhattok már vele kisebb gyerekekkel is, hiszen a színes képek, kedves állatok kisebb kortól kezdve is szeretett témakörük a kicsiknek. Szívből ajánljuk nektek nem csak ezt a kötetet, hanem a teljes sorozatot is!

kisgyermekfejlesztes.hu © 2012 ICT Európa Compass Kft | Impresszum | Szerzői jogok | Adatvédelem