témák
nem vagy egyedül
Ismerjétek meg az Izgő-mozgó nagyvárost!

Húha, ez nagyon klassz, azta’, ez egy tökéletes könyv! – ezek voltak a lassan három éves kis tesztelőnk szavai, amikor először megpillantotta és fellapozta a nemrég megjelent, hatalmas és színes gyerekkönyvet, az Izgő-mozgó nagyvárost. Mit tud ez a szuper új kiadvány, ami ilyen lelkesedést váltott ki? Olvassatok tovább! ;-)


Egy varázslatos világ tárul fel előttünk, amikor kinyitjuk ezt a monumentális könyvet! Gyönyörű és részletgazdag illusztrációk mutatják meg a kicsiknek, milyen is egy igazi nagyvárosi forgatag. Van itt bevásárolóközpont, park, de megismerhetik a gyerekek azt is, hogyan irányítják a közlekedést a szakemberek, vagy milyen egy igazi mentőállomás.Az Izgő-mozgó nagyváros tele van kihajtható fülekkel, forgatható, mozgatható és csúsztatható részekkel, ezek pedig igazán élvezhetővé és különlegessé teszik a böngészést. De az igazi csattanó a könyv végén várja a kis felfedezőket, hiszen feltárul előttük egy háromdimenziós városi forgatag, amiben még valódi kisautókkal is lehet autókázni!

 

 

Ha szeretnétek, hogy egy igazán interaktív, igényes és hosszú időre élményt nyújtó könyvvel gazdagodjon gyermeketek házi könyvtára, keressétek ezt fantasztikus kiadványt a könyvesboltok polcain és maradjatok velünk, mert a Kolibri Kiadó jóvoltából egy példányt hamarosan kisorsolunk köztetek! Figyeljétek a részleteket! :)

kisgyermekfejlesztes.hu © 2012 ICT Európa Compass Kft | Impresszum | Szerzői jogok | Adatvédelem