témák
nem vagy egyedül
Íme a legújabb böngésző, a Mindenre képes szótár!

Egy újabb szuper böngésző jelent meg a gyerekkönyv piacon, a Mindenre képes szótár, és valóban (majdnem) mindenre képes! Például szórakoztat, leköt, új ismereteket nyújt, és segít a szókincsbővítésben. 

 


A kevés szöveggel rendelkező böngészőkben az a fantasztikus, hogy részletgazdaságuk miatt szabadon engedhetjük a fantáziánkat és olyan történeteket kerekíthetünk a gyönyörű illusztrációkból gyermekeinknek, amilyet csak szeretnénk. De nem csak közös időtöltésre ideális egy ilyen kiadvány: a sok apró, összetett és érdekes rajz nézegetése hosszú időre lekötik a kicsiket, ez pedig már az olvasás élményével való ismerkedést is meghozza az életükbe.

 

Tom Schamp Mindenre képes szótára kifejezetten sokrétű és szórakoztató, mert ebben a hatalmas és vaskos böngészőbe mindent belerajzolt az alkotó. Ráadásul tematikus csoportokban jelennek meg az otthoni és kerti kellékek, a szárazföldi és vízi állatok, az egzotikus növények, ételek és italok, öltözékek, évszakok, sportok és művészetek – csak győzzünk mindent megtalálni!


A Kolibri Kiadó gondozásában megjelent böngészőt elsősorban a 4-8 éves korosztály számára ajánljuk, de természetesen érdkelődés esetén kisebb gyerekek számára is szuper élményeket kínál. :)

kisgyermekfejlesztes.hu © 2012 ICT Európa Compass Kft | Impresszum | Szerzői jogok | Adatvédelem