témák
nem vagy egyedül
Játékkal kombinált gyerekkönyvet minden gyereknek!

Biztosan sokan hallottatok már az Usborne Gyerekkönyvekről. Ezek azok a kiadványok, amik a világ számos pontján okoznak boldog perceket a gyerekeknek. Mi most az egyik nagyon különleges, játékkal kombinált sorozatát mutatjuk be nektek.


Az Usborne – aminek a kínálatában rengeteg ismeretterjesztő és kreatív kiadvány, foglalkoztató, mesekönyv, kisregény, babakönyv, zenélős kiadvány megtalálható - egy nagyon érdekes párosításra vállalkozott, és milyen jól tette! Egy olyan sorozatot jelentetett meg, melynek minden részéhez külön kis játék is tartozik, így a kicsik játékosan és észrevétlenül szerezhetnek új ismereteket a kiadványnak köszönhetően. Mi a Bookuniverse - Childrenbooks for us jóvoltából a buszos kötetet teszteltük a kis három évesünkkel, aki első nekifutásra is legalább egy órát játszott vele!A könyv különlegessége, hogy úgy ismerteti meg London látnivalóit a gyerekekkel, hogy közben a könyvbe épített úton szabadon engedhetik a hozzá csomagolt emeletes buszt, ezzel egy érdekes, izgalmas és nagyon egyedi kirándulásra hívva a kicsiket. Sőt, ezek az útvonalak ki is szedhetőek a könyvből és mint egy puzzle, összeépíthetőek a padlón, ezzel egy hatalmas, összefüggő pályát alkotva.


A kisgyermekkori idegen nyelvi nevelésről még a szakemberek között is megoszlanak a vélemények, de egyben mindenki egyetért: ha játékosan és nem „tanítva” ismerkednek meg a gyerekek néhány idegen kifejezéssel, biztosan csak gazdagabbak lesznek, és nem zavarja meg semmi a beszédfejlődésüket. Ezért szeretjük igazán ezt a könyvet! Mindössze néhány angolul írt instrukciót tartalmaz, ami nem terheli meg a gyerekeket, de akár ezek nélkül is teljes értékű élményt nyújt a vele való foglalkozás.


A buszos kötet mellett számos téma közül tudtok választani. Van például katicás, vonatos, hajós, versenyautós vagy repülős is, így biztosan meg tudjátok találni azt, ami igazán közel áll gyermeketekhez.


A könyv grafikája szemet gyönyörködtető, a minősége szuper, az extrán vastag lapok pedig garantálják, hogy ez egy hosszú ideig élvezhető kiadvány marad gyakori használat mellett is. Látogassatok el az Usborne oldalára, nézzétek meg a teljes játékkal kombinált gyerekkönyv kínálatukat itt, és figyeljétek oldalunkat, mert hamarosan egy szerencsés nyertest meg is ajándékozunk a buszos kötettel a Bookuniverse - Childrenbooks for us jóvoltából! :)

 

kisgyermekfejlesztes.hu © 2012 ICT Európa Compass Kft | Impresszum | Szerzői jogok | Adatvédelem