témák
nem vagy egyedül
Hol is kezdjem?!


"Kedves Kisgyermekfejlesztes.hu!

 

Azért írok, hogy megosszam veletek, és a honlapotok követőivel, milyen jó dolog történt velünk és egyben felhívjam mindenki figyelmét a felmérések fontosságára!


Berta, a kislányom egész kicsi kora óta kerülte a hintázást. Magától sosem akart beleülni, ha pedig én ültettem bele, állandóan tiltakozott. Sokáig nem foglalkoztam ezzel, úgy voltam vele, minden gyereknek vannak hóbortjai, de aztán elkezdtem utánaolvasni ennek (többek közt nálatok is találtam egy jó írást a hintázásról, ezért is küldöm el nektek a levelem, köszönetképpen). Az olvasottak meggyőztek abban, hogy el kell vinnem őt egy felmérésre, mert még az is lehet, hogy van valami szervi, vagy ilyesmi oka ennek a nagy elutasításnak. 


Kerestem a közelünkben egy magánintézményt, ahol hamar tudtak is bennünket fogadni. Ott egy kb. órás felmérés után kiértékelték Bertát, és megállapították, hogy van egy kis idegrendszeri éretlensége, valamint a csecsemőkori reflexek is visszamaradtak nála. Ezért nem érezte jól magát, ha hintázni kellett, vagy felmászni egy magas mászókára. 


Írisz-tornát javasoltak a szakemberek, ahová most már hónapok óta járunk, és képzeljétek, Berta sokkal ügyesebb, bátrabb, és néha már a hintától sem fél. :) Szóval mindenkinek üzenem: ne féljetek felmérésre menni, ha valami szokatlant tapasztaltok, mert sokszor egy kis erőfeszítéssel is óriási eredményeket érhettek el! 

 

Minden jót és további jó munkát nektek!

Enikő"


Enikő, nagyon köszönjük, hogy megírtad a történeteteket, és örülünk, hogy Bertánál ilyen hatásosnak bizonyul a torna! :) Bizony, mi is bíztatunk mindenkit, hogy forduljatok szakemberhez, ha úgy érzitek, kell egy kis megerősítés, vagy segítség! :)

kisgyermekfejlesztes.hu © 2012 ICT Európa Compass Kft | Impresszum | Szerzői jogok | Adatvédelem