témák
küldd be

Küldd be Te is saját
tapasztalatodat fotóval
vagy fotó nélkül
küldd be

Tedd fel Te is
kérdésedet!


Fordulj hozzánk
bizalommal!
Amennyiben
tudunk, segítünk!
Rólunk

Fejlesztés, differenciálás, fejlesztőpedagógia.

 

 

  

Ezek a fogalmak szerencsére egyre gyakrabban bukkannak fel a gyermekekkel kapcsolatos szövegkörnyezetekben, nem csak a pedagógusok körében, hanem a köztudatban is. Épp úgy, mint az egyenlő bánásmód, vagy az integráció.

   

Somogyi Anita vagyok, a honlap tulajdonosa, szerkesztője, a cikkek szerzője. Már az óvodapedagógiai tanulmányaim során elhatároztam, létrehozok egy weboldalt, ami segít, tájékoztat, irányt mutat kisgyermekkel foglalkozó pedagógusoknak, kisgyermeket nevelő édesanyáknak, édesapáknak. Egyszóval éppen olyat, amilyet most látsz.

Itt szeretnénk megosztani Veletek mindazokat, amiket fontosnak tartunk azért, hogy a gyermekeinkkel való foglalkozás ne csak nevelő, hanem fejlesztő hatású is legyen. És természetesen főleg azért, hogy az életünk még több gyermekkacajtól legyen hangos. :-)

 

Bízunk benne, hogy oldalunk minden cikkével, témájával és kérdésével számotokra is megadja a válaszokat, hiszen együtt könnyebb és Te sem vagy egyedül!


 

Ha szeretnétek napi kapcsolatban lenni velünk, kövessetek bennünket a Facebook-on is! https://www.facebook.com/kisgyermekfejlesztes


 


kisgyermekfejlesztes.hu © 2012 ICT Európa Compass Kft | Impresszum | Szerzői jogok | Adatvédelem