témák
küldd be

Küldd be Te is saját
tapasztalatodat fotóval
vagy fotó nélkül
küldd be

Tedd fel Te is
kérdésedet!


Fordulj hozzánk
bizalommal!
Amennyiben
tudunk, segítünk!
picture
mask
logo
Hol is kezdjem?!
Ezzel a címmel kaptunk egy levelet, melyet most veletek is megosztunk, mert nagyon tanulságos. Összefoglalásként: Berta nem szeretett sosem hintázni, az anyukája pedig nem hagyta annyiban. Olvassátok el a következő sorokat, érdemes!
picture
mask
logo
Ő is segít! :)
Anna írt nekünk, aki elárulta, már Márk, a két éves kisfia is besegít neki a házimunkába. Persze - ahogy ő fogalmaz - néha még a feje tetejére áll a ház, de a kicsikre bízható házimunkával kapcsolatos cikkünk segített neki abban, hogy türelmesebben szemlélje a káoszt. :) Köszi, Anna a kedves sorokat!
picture
mask
logo
Mi is megcsináltuk az időjárásjelzőt és imádjuk!
Kati, Bálint anyukája is megcsinálta azt at időjárásjelzőt, amit a facebook-oldalunkon osztottunk meg veletek. Bálintnak is nagyon tetszik, de lássuk, mit írt Kati pontosan! ;-)
picture
mask
logo
Már nem fél a hajszárítótól!
Ágiék leküzdötték a hajszárítótól való félelmet múltkori cikkünk segítségével. Köszönjük Ági, hogy megírtad nekünk, szívmelengető volt olvasni!
picture
mask
logo
Tündértánc, ami kinyitotta Mimi személyiségét
Megérkezett Mimi és anyukája, Kriszti sikertörténete hozzánk, melyben a Tündértánc foglalkozásokkal kapcsolatos élményeikről olvashattok.
picture
mask
logo
A mi sikertörténetünk :)
Ezt az üzenetet mi kaptuk: It's a relief to find someone who can explain things so well - azaz megkönnyebbülés találni valakit, aki ilyen jól el tudja magyarázni a dolgokat.
picture
mask
logo
Lili waldorf babája
Érkezett egy újabb sikertörténet olvasónktól, Rékától, aki kislányát lepte meg egy waldorf babával néhány hónappal ezelőtt. Lássuk, milyen tapasztalatokról számolt be nekünk levelében!
picture
mask
logo
Az első sikertörténet megérkezett
Megérkezett hozzánk az első sikertörténet, mely Máté lovasterápiás sikertörténete. A kisfiú édesanyja, Tünde sorait olvashatjátok.
kisgyermekfejlesztes.hu © 2012 ICT Európa Compass Kft | Impresszum | Szerzői jogok | Adatvédelem