témák
küldd be

Küldd be Te is saját
tapasztalatodat fotóval
vagy fotó nélkül
küldd be

Tedd fel Te is
kérdésedet!


Fordulj hozzánk
bizalommal!
Amennyiben
tudunk, segítünk!
picture
mask
logo
Az óvodai beszoktatásról
Éppen aktuális téma most az óvodai beszoktatás, tanácsainkkal ennek az időszaknak a megkönnyítéséhez szeretnénk hozzájárulni.
picture
mask
logo
Bartos Erika: Meggyógyult a szívem
Bartos Erika Szívkatéterezésre várok című mesekönyve után nemsokára megjelenik a témában újabb kötete, mely a szívműtéten áteső gyerekeknek készült.
picture
mask
logo
Az agressziótűrésről
Egy nagymama fordult hozzánk tanácsért unokája furcsa, agressziótűrő viselkedése miatt. Most veletek is megosztjuk tanácsainkat.
picture
mask
logo
A multikulturális nevelés
A multikulturális (más szóval interkulturális) nevelés csak néhány éve ismert a pedagógia fogalomtárában. Hogy mit is jelent ez? Most ezt mutatjuk be nektek.
picture
mask
logo
Iskolaérettségi vizsgálatok
Korábban már összegyűjtöttük nektek azokat a feltételeket, amiknek teljesülnie kell ahhoz, hogy egy kisgyermek az óvodából az iskolába léphessen. Mostani cikkünkben pedig az iskolaérettségi vizsgálatok jellegzetességeiről írunk nektek.
picture
mask
logo
Az iskolaérettség feltételei
Ahhoz, hogy egy kisgyermek az óvodából az iskolába léphessen, számos feltételnek kell teljesülnie. Ezeket nevezzük az iskolaérettség feltételeinek. Hogy mik ezek a feltételek? Olvassátok el mostani cikkünket, melyben összegyűjtöttük őket nektek!
picture
mask
logo
A változás nehézségei
Családból a bölcsődébe, onnan az óvodába majd az iskolába. Ezek az átmenetek nehézségeket és komoly kihívásokat hordoznak magukban. Lássuk, mit tudunk tenni mi, felnőttek annak érdekében, hogy az átmeneti nehézség ne váljon tartóssá gyermekeink életében!
picture
mask
logo
Az integráció előnyei és hátrányai
„Minden emberi lény szabadnak, egyenlő méltósággal és jogokkal születik. Értelemmel és lelkiismerettel bírván testvéri szellemben kell egymás iránt viseltetniük." (Emberi Jogok Egyetemes Nyilatkozata 1. és 26. cikk)
kisgyermekfejlesztes.hu © 2012 ICT Európa Compass Kft | Impresszum | Szerzői jogok | Adatvédelem